Еднопластова метална врата за мазеМетални врати с един пласт, които са подходящи за вашето мазе или таванско помещение.

Цена 170 лева

 

Всички метални изделия, предлагани от компанията ни се изработват в нашият цех, след като вземем размерите ви т.е. специално за вас и се използват само висококачествени материали.

Процес на изграждане на метални врати с един стоманен пласт:

1. Изработва се металното крило, което се състои от един метален пласт, който притежава рамка, а в средата му има Г-образно оребрение, за да се постигне по-висока устойчивост и здравина. Металният лист е с дебелина 1.5 милиметра, а оребряването е с тъй наречените П-лайзени.

2. Рамката (на касата), която е за металната врата се изработва от Г-образен профил, който има размери 40х40х3мм. и не трябва да има размери по-големи от 1х2 метра.

3. Рамките за тези метални врати, както и самите врати се пръскат машинно с антикорозионен грунд, за да се избегне корозия с течение на времето.

4. В комплекта на този вид метални врати се монтират и секретен патрон и тъй наречените шилдови дръжки, чието производство е на "Метал" АД Варна.

5. Ако проявите желание, има възможност да бъде монтирана допълнителна касова ключалка, като цените започват от 50 лева.

 

Стандартното време, което отнема на компанията ни от приемането на поръчката и взимането на размерите на метални врати, до монтирането им е ДО 5 работни дни и важи за София област.

Врата с един пласт за мазе
 

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ЗАЯВКА ЗА ОГЛЕД СЕГА!